ervaringen

Ik voel me dankbaar voor je vertrouwen en dat ik deel heb mogen uitmaken van je veranderproces.

Tanja

Jaren geleden heb ik een flink trauma opgelopen toen ik mijn toendertijd beste vriend reanimeerde zonder het gewenste resultaat. Ik heb ouderwetse PTSS therapie gehad die goed geholpen heeft maar..... er zat nog een venijnig restje.

Ik moet binnenkort een BHV opleiding doen en daar hoort reanimatie bij.

Alleen het idee al zorgde voor stress en angst. Naar Susan voor IEMT behandeling. Susan zorgde er meteen voor dat ik me op mijn gemak voelde en mocht zijn wie ik ben. De hele behandeling zelf, buiten het gesprek dat vooraf ging, duurde hooguit een kwartier... alsof er een soort wonder gebeurde... de stress en angst waren meteen ter plekke verdwenen. Een aanrader voor iemand die op liefdevolle wijze van een angst af wil.
Dank je wel Susan!

José

Vorig jaar heb ik een hypnosesessie gehad bij Susan. Ik was zoekende in mijn nieuwe job. Toen kwamen er "out of the blue"deze woorden op:'Focus - Lef - Energie '.

Tot op heden geeft dat een energieboost om mijn draai te vinden. Hoe Susan dit bij zo'n rationeel wezen als ik voor elkaar heeft gekregen?

Ze is down to earth, invoelend en vertrouwenwekkend: Makkelijk om je aan over te geven.

Wendy

Anderhalf jaar na een hele vervelende ervaring kreeg ik last van herbelevingen en wist niet hoe ik er vanaf moest komen. Tot ik bij jou terecht kwam. Ik voelde me meteen op mijn gemak bij je. Het leek zo simpel, maar gaande weg de sessie vloeide de spanning uit me weg. Na een lange tijd van leven onder hoogspanning viel er een loodzware last van mijn schouders. Ik durfde het niet te geloven, maar het bleef weg. Geen herbelevingen en geen angst meer. Susan ik ben je enorm dankbaar dat ik bij je terecht kon. Dikke merci!

Jessy

Ik kwam bij Susan terecht omdat ik onbewust last bleef houden van bepaalde overtuigingen. Dit beïnvloedde mijn dagelijks leven op een negatieve manier en het lukte mij maar niet om hier grip op te krijgen.

Susan paste de IEMT- techniek bij mij toe. Deze techniek zorgde ervoor dat bepaalde herinneringen/overtuigingen waar ik last van had, losgekoppeld werden van mijn gedrag. Deze, op ‘t oog, simpele techniek heeft enorm veel veranderingen teweeg gebracht. Daar waar mijn ideeën en zelfbeeld werden beïnvloed door deze overtuigingen, ben ik er nu zodanig van losgekoppeld, dat ze mij niet meer in de weg zitten.

Ik kan alleen maar zeggen: gun jezelf dit geschenk, het resultaat is meer dan de moeite waard!

Berny

Ik kwam bij Susan omdat ik het erg moeilijk had met inslapen. Ik had to do lijstjes en dingen die er gebeurd waren. In de vorm van eindeloze gedachten die zich als een soort dia show in mijn hoofd bleven afspelen. Ik had nog nooit echt een hypnose ervaring gehad en was erg benieuwd.  Het was een zeer ontspannende ervaring. Susan had me huiswerk gegeven, een opdracht die ik moest doen elke avond voor het slapen gaan. Ik heb me de tijd genomen om te kijken wat het met me deed en na 2 weken kon ik zeggen. Ik sliep echt sneller in en er waren geen eindeloze dia's meer die ik afspeelde.

Marion

Susan heb ik leren kennen als een bekwaam coach. Ze is een spontaan, enthousiast, gezellig en warm persoon die een fijne rust uitstraalt. Zij weet snel je vertrouwen te winnen. Susan is aandachtig en betrokken, luistert goed, stelt gerichte vragen en geeft je de juiste inzichten. Ik heb de sessies bij haar als zeer prettig ervaren.

Jim

Het probleem dat ik wilde aanpakken werd helder gedefinieerd bij een intakegesprek en vervolgens verwerkt in de hypnosesessie. De sessie was voor mij een hele rustgevende ervaring. Onder begeleiding van Susan kon ik dieper tot de kern van mijn onrust komen. Ik zat in een turbulente periode van mijn leven. Na afloop voelde het alsof ik meer grip had op mijn persoonlijke situatie. Bedankt daarvoor.

Annabel

Susan en ik hebben samen een opleiding gevolgd en toen Susan daarna haar hypnose opleiding ging volgen en ik hulp nodig had, twijfelde ik geen moment en klopte bij Susan aan. Waarom? Om de persoon die ze is, het respect waarmee ze met je omgaat en haar deskundigheid. Het consult heeft mij zeker geholpen en een en ander moet nog landen. Susan geeft mij daar ook de ruimte voor en als ik weer klaar ben voor een consult, dan klop ik zeker weer bij haar aan!

Petra

Ik waardeer je openheid en je luisterend oor. Hoe jij je hebt inleeft in mijn probleem. Ik heb een veilig en warm gevoel ervaren en durfde me daardoor open te stellen om mijn verhaal te doen. Je hebt me meegenomen op reis, met de juiste vragen. Ik heb hierdoor inzicht gekregen in mezelf en durfde daardoor los te laten om te veranderen. Mijn kwaliteiten in te zetten en daardoor nu trots ben op mezelf. Je hebt me enorm geholpen. Op een heel prettige manier. Bedankt, ik wens vele andere mensen ook deze ervaring bij jou.

Augustine

Mijn eerste ervaring: Er was een connectie, rust is wat ik voelde bij jou. Ik liet los door jou stem en warmte die je uitstraalde. Toen ik mijn ogen sloot en jij begon te verwoorden wat ik moest doen, verschenen er beelden van mij zelf. Ik was 'n jaar of 6 ... het gevoel wat ik had bracht mij terug in de tijd. De tijd zonder zorgen. De tijd van mij als jong kind ... en toen zag ik mijn pa en voelde ik de schreeuw naar liefde...liefde van hem. Tranen rolden over mijn wangen .... puur is wat ik voelde .... mijn liefde voor hem.