Het traject

 

Het eerste contact is telefonisch of per email. Van hieruit kijken we samen welke weg het beste bij je past.

Indien we een afspraak hebben stuur ik een intakeformulier per mail op (gratis). Voor mijn goede voorbereiding van jouw afspraak is het belangrijk dat je het intakeformulier 48 uur voor onze eerste afspraak retourneert. 

Indien een uitgebreider persoonlijk vrijblijvend gesprek gewenst is (om evt. te kijken of het wel iets voor je is) kan dit uiteraard (tegen een eenmalige investering van € 35,-)   

In dit gesprek kan ik alles vertellen over mijn praktijk en de programma's die ik aanbied en evt. verdere vragen die jij hebt beantwoorden. Mocht je besluiten om vanuit dit gesprek direct een eerste afspraak te plannen, krijg je eenmalig  € 25,- korting * op deze eerste afspraak.

 

* met uitzondering op de 3 of 5 sessie-aanbieding, andere seizoensaanbiedingen en afspraken met kinderen.    

 

Kom je voor Hypnose:

 

We nemen samen je intakeformulier door.  Er is tijd om je vragen te beantwoorden en zal ik uitleg geven over verdere stappen. Ik vind het belangrijk dat jij je op je gemak voelt.

Afhankelijk van de hulpvraag bepalen we het benodigde aantal sessies.

 
Als je eerst een gesprek wil om zelf te kijken of hypnose iets voor je is  kan dit uiteraard in onderling overleg.

 

Een sessie duurt 1 tot 1 ½ uur. Na een sessie is al verandering merkbaar. Een hypnose-sessie met kinderen is maximaal 1 uur.

 

 

 

Kom je voor coaching:

Tijdens de eerste afspraak maken we kennis. We nemen samen je intakeformulier door.

We bepalen het doel, je traject en plannen een datum voor de volgende sessie.

 

Een sessie duurt 1 tot 1 ½ uur. Het aantal sessies is afhankelijk van je hulpvraag. In de meeste trajecten is bij enkele sessies al een sterke verbetering merkbaar.

 

Evt. telefonische en/of beeld-bel coaching: Gedurende het proces kan een telefonisch gesprek wenselijk en voldoende zijn. Dan zullen we hier uiteraard een andere prijs aan verbinden.

 

 

 

Kom je voor IEMT:

  

 

We nemen samen je intakeformulier door.  Er is tijd om je vragen te beantwoorden en ik zal uitleg geven over verdere stappen. Ik vind het belangrijk dat jij je op je gemak voelt. 

 

We bepalen het doel en we plannen je traject. 

Als je eerst een gesprek wil om zelf te kijken of  het iets voor je is kan dit uiteraard in onderling overleg

Een sessie kan tot 1 ½ uur duren. Na 5 tot 10 dagen hebben we telefonisch contact. Van daaruit wordt gekeken wat er nog nodig is en in welke vorm. (dit telefonische contact is bij  IEMT sessies bij de prijs inbegrepen).

 

 

 


kom je voor jouw vitaliteitstraject:

 

Dit traject is speciaal ontwikkeld voor werkgevers zodat zij een traject aan kunnen bieden aan werknemers die dreigen uit te vallen of al reeds uitgevallen zijn uit het arbeidsproces. Dit traject bestaat gemiddeld uit 6 tot 8 gesprekken in 3 fases onderverdeelt.

 

fase 1:

In deze fase maken we kennis in een intakegesprek en onderzoeken we het probleem. We kijken naar onderliggende patronen, strategieën en overtuigingen om ons zo snel mogelijk te gaan focussen op datgene waar de werknemers naar op zoek is of op datgene dat hij/zij gerealiseerd wil zien of nodig heeft. (doorgaans 2 gesprekken)

 

 

Fase 2:

In deze fase gaat de werknemer eigen doelen stellen waardoor hij/zij de patronen gaat doorbreken die nu niet meer wenselijk zijn en er zich nieuwe strategieën kunnen ontplooien (doorgaans 3 gesprekken en evt. benodigde bijpassende interventies)

 

Fase 3.

In de derde fase wordt een actieplan door de werknemer opgesteld waarin hij/zij  strategieën benoemd hoe hij/zij, zijn/ haar, doel/de doelen gaat bereiken en gaat deze in praktijk kan inzetten (doorgaans 2 gesprekken)

 

  • Na enkele weken is er eventueel een follow up gesprek evenals een gezamelijke terugkoppeling aan de werkgever indien gewenst ( werknemer is hierin altijd in de lead ). 

 

 

VERDERE GESPECIALISEERDE HYPNOSE - TRAJECTEN:

 

Indien je meer wil weten over Stoppen met roken en de hypnotische maagband kan dit uiteraard. Neem contact met me op zodat we samen kunnen kijken wat ik hierin kan betekenen en jij de antwoorden krijgt op jouw vragen.