over mij

 

Mijn naam is Susan, getrouwd en moeder van 2 jonge mannen. Ik heb meer dan 30 jaar ervaring in het begeleiden van jongeren en volwassenen die door hun huidige situatie extra aandacht, ondersteuning en coaching nodig hebben in hun dagelijkse leven. In mijn praktijk, Hier in Nu coaching,  begeleid ik cliënten, variërend in problematiek en leeftijd, in hun persoonlijke ontwikkeling. Tevens heb ik me bekwaamt als NLP trainer en teach ik NLP en hypnose technieken. Ik verzorg zowel live trainingen als online. Ik kan op locatie komen of in overleg op een andere locatie.

 

Ik voel me geïnspireerd door mensen en hun verscheidenheid. Het is mooi te zien hoe zij gebruik maken van hun passies en drijfveren. Hoe zij deze inzetten om hun doelen te bereiken.

 

Ieder mens heeft alle eigenschappen in zich. Eigenschappen die nodig zijn om een probleem op te lossen of een niet gerealiseerd doel aan te pakken. Het zou zomaar kunnen, dat het even niet lukt. Misschien merk je dat je vast lijkt te lopen. Je hebt hulp nodig om datgene in je omhoog te halen wat je helpt verder te komen.

NLP, hypnose & IEMT zijn mooie tools die ik beheers en hierbij op een gepaste manier kan inzetten. Waardoor mensen aangezet worden tot het creëren van nieuwe inzichten en zij daadwerkelijk verandering kunnen aanbrengen in hun leven.

  

NLP heeft mij naar een ander niveau in communicatie met mijn medemens gebracht. Het heeft mijn leven verrijkt.

Een aantal jaren geleden kwam ik tot de ontdekking dat ik meer uit mijn leven wilde halen. Naast mijn mooie gezin en de baan die ik had, was er nog iets dat leeg voelde. Ik was op een punt dat ik me afvroeg:" Voel ik wel die voldoening uit datgene wat ik in de wereld zet". Dat antwoord was snel gevonden. "Nee": Ik miste dat gevoel en diepgang. Ik wilde meer betekenis geven aan - en in mijn leven.

 

Als je altijd blijft doen wat je altijd gedaan hebt, blijf je krijgen wat je altijd gekregen hebt. Vanuit die gedachte ben ik iets anders gaan doen dan voor de veilige bekende weg te kiezen. Het was een spannende, onbekende maar vernieuwende weg. Het gevoel van een groeiende nieuwsgierigheid om meer te leren over mezelf en daarmee ook over mijn medemens was hier het gevolg van. Deze nieuwsgierigheid werd aangevuld door verwondering over de kracht van het onderbewuste. Verwondering die ik nog dagelijks mag ervaren.

Dit alles heeft ervoor gezorgd dat ik nu diegene ben die ik ben en datgene in de wereld zet wat ik graag wil.

 

Ik wil oordeelloos naar mijn medemens kijken. Iedereen mag zijn die hij of zij wil zijn. Belangrijk voor mij is een plek te creëren waarin je je zo vertrouwd voelt dat je een veranderproces kunt aangaan.

 

 

 

 

 

Haal het beste uit jezelf, geloof in jezelf. Waarom wachten met datgene te doen wat je al zo lang van plan was te doen.